Resmål

Semestra i Danmark – landet där Whiteaway grundades

Att semestra i Danmark kan vara en underbar upplevelse. Inte minst om du är intresserad av ett rikt företags- och affärsliv. I Danmark har många innovativa företag bildats, bland annat Whiteaway som säljer vitvaror på nätet. Whiteaway grundades redan 2003 i Danmark av två bröder. Idag arbetar över hundra anställda på Whiteaways huvudkontor i Århus i Danmark. Whiteaway säljer bland annat kylar, frysar, spisar och diskmaskiner. Whiteaway är kända för att erbjuda högkvalitativa produkter till bra priser. Så titta gärna in i deras nätbutik. Du hittar Whiteaways hemsida här: https://www.whiteaway.se/.

Ta med dig dina favoritprylar på resan

Hos Whiteaway hittar du dessutom många produkter som du kan ta med dig på resan. Du hittar bland annat skönhetsprodukter, babyprodukter och tandvårdsprodukter. Det är alltid smidigt att ha med sig det allra nödvändigaste när man reser, så man slipper skaffa det på plats.

Andra stora företag i Danmark

Om du besöker Danmark kan det verkligen vara intressant att lära sig mer om några av Danmarks största företag, exempelvis A.P. Møller – Mærsk A/S, Novo Nordisk A/S, ISS A/S och Vestas Wind Systems A/S. Ett annat stort och känt företag med sitt ursprung i Danmark är Lego. Legoland i Danmark är ett perfekt resmål för familjen. Här finns både karuseller, berg- och dalbanor och massor av restauranger.

Vi hoppas att du ska få en riktigt trevlig resa till Danmark och att du ska få möjlighet att lära dig många nya saker om Danmarks fantastiska affärs- och företagsliv. I Danmark hittar du både härliga stränder, fina hotell och restauranger med god mat. Så chanserna att du ska hitta något som passar just dig är väldigt goda. Tar du dessutom med dig de produkter du behöver som du handlat hos Whiteaway så har du verkligen goda förutsättningar.

 

Skriv et svar