Aktiv resa

Bor du i innerstan och önskar bidra till en miljövänligare tillvaro?

Vill du byta bilen till en Elcykel? Eller har du en gammal cykel och vill uppgradera dig till en sprillans ny Elcykel? Då ska du se mer här.

Elcyklar är hetare än någonsin just nu! Man åker snabbare och enklare på dem än en vanlig cykel och man bidrar till en grönare miljö – vad är det att inte gilla?

Är du trött på att behöva sitta i bilköer? Eller vill du ha lite extra hjälp på cykelvägarna? Då är en Elcykel svaret för dig! Det är bekvämt, ekonomiskt och miljövänligt, plus så är det hälsosamt och roligt. Hos bikester.se hittar du ett stort utbud på elcyklar, det finns flera olika typer av modeller och typer.

Bor du i en storstad, då är en El-CityBike för dig. De är praktiska, stabila och alltid redo att ta dig runt i stan och fram och tillbaka till jobbet. Den lätta elassisterade motorn ger lätt dragkraft i uppförsbackarna och gör cykelturen till ett rent nöje.

En El-Hardbike är perfekt för stökiga skogsstigar, det är en elektrisk mountainbike. De är tuffa och klarar av ojämn terräng, men också tramp-effektiv och snabb på vanliga vägar.

Hybridcyklar är populära eftersom de är enkla, snabba och pålitliga pendel- och träningscyklar. De passar perfekt för dig som vill ha det snabbt och smidigt från hemmet till jobbet och tillbaka. Hybridcyklar är både sportig och smidig, samtidigt pålitlig för att kunna användas i vardags med bra motor och stabila bromsar.

När du ska på din cykelsemester, då måste du ha en trekkingcykel. Det är en elcykel som tar sig ännu längre och ännu smidigare fram. Det är en kompakt och effektiv elmotor som hjälper till i tramptagen och batterierna är lättare att ladda.

Hos Bikester.se hittar du flera olika köpguider, kampanjer och erbjudanden. Du får hjälp och relevant information när det kommer till alla olika sorters elcyklar. Allt detta erbjuds till dig som kund, för att säkerställa att du får en bra köpupplevelse och service.

Skriv et svar