Reseguider

Ta med dig träningen på resan

Hur kan man hålla igång även när man är på resa? Vi är många som behöver en rejäl paus då och då. Och vad passar väl bättre än en charterresa? Men som vi alla vet innebär denna typen av resor att vi ofta blir liggandes på stranden i en hel vecka, eller mer än så. Men det går faktiskt att vara aktiv och röra på sig även när man är på resa. I den här texten ska vi dela med oss av några bra tips kring hur man kan tänka och vad man kan göra för att hålla igång under semestern.

 

Ta med dig träningsredskap

 

Ett bra sätt att underlätta träningen när man är på resa är att ta med sig några enklare och mindre träningsredskap i packningen. Även om man vill packa lätt så kan det vara värt det att få med sig exempelvis en träningsmatta eller träningsband.

 

Gör en upptäcktsresa

 

Ett annat sätt att komma ut och röra på sig på semestern är att göra en upptäcktsresa. Förmodligen finns det många vackra och intressanta platser där du valt att spendera din semester. Så fastna inte på stranden utan läs på och ge dig ut på vägarna, säkert kommer du hitta något spännande att titta på eller någon plats att besöka. Om du gillar gamla byggnader och arkitektur kan du besöka någon ruin eller liknande. Gillar du mat kanske du ska ta en cykeltur eller promenad till någon berömd restaurang.

 

Att resa och vara på semester ska vara avkopplande. Men det är inte alltid som man mår som bäst av att bara ligga stilla på en strand. Att röra på sig bidrar till välbefinnandet och gör att du kommer få ut ännu mer av semestern.

Skriv et svar