Diverse

Inred efter säsong

Många är tipsen på hur du sätter din egen prägel på din inredning, men få är lika effektiva som enkla som att inreda efter rådande säsong. Här kan man nämligen med relativt små medel nå oanade höjder med sin inredning och göra ett intryck som består.

Att sätta sin personliga prägel på ett hem är något som visserligen kan låta som en relativt enkel sak, men sanningen är att det är något som tar tid. Ett gott tips för att kombinera din personliga stil med vad som är aktuellt just nu är att inträda efter den årstid som råder, och här det finns några nyttiga riktlinjer att ha i åtanke.

  • Sätt färg på vardagen
    Säsongens färger är ett välkänt och effektivt begrepp när det kommer till att inreda efter årstid. Här gäller det att våga ta ut svängarna utan att för den delen gå överstyr. Satsa på en produkt i en tydlig färg från exempelvis georgjensen-damask.se och försök därefter att matcha denna med lite mer nedtonade färger i samma tema.
  • Lätt på sommaren och murrigt på vintern
    När sommaren har anlänt är det lätta och neutrala färger som gäller. Tyg som linne eller andra som andas och ger en frisk känsla till möblemanget är att föredra. När vintern kommer kan det däremot vara trivsamt att gå åt andra hållet och inreda med tunga tyger i exempelvis sammet för att skapa värme och mysfaktor.
  • Lita på din egen smak
    Ditt hem är inte just ditt hem om det inte säger något om vem du är. Ta inspiration från olika håll, men var noga med att välja saker som du själv kommer att trivas med idag och i framtiden. För även om du väljer en röd bordsduk till julen eller en jordfärgad sådan till sommaren så finns det mängder av alternativ som får dina gäster att känna igen just ditt hem.

Skriv et svar