Aktiv resa

Åk på en träningsresa

Semester måste inte innebära att ligga och lata sig i en solstol på en strand, utan det kan även innebära att man gör något som man är intresserad av. En aktiv semester själv eller med sin familj.   

Nu för tiden så finns det massa olika träningsresor man kan åka på. Många av de här resorna bär iväg till något varmt land. Målet med resan är att tillsammans med andra som delar ens intresse för träning, just träna. Självklart finns även tid för att njuta av värmen och platsen.  

Man kan även boka träningsresa på egen hand, med bara sin bästa vän eller med sin familj. 

Träningshotell 

Det finns något som heter träningshotell. Där är utbudet av tränings förutsättningar lite större än på andra hotell. Det kan vara att de har stora bra gym, pool för motionssimning, bra promenad och löpningsstråk och att de erbjuder många gruppträningspass som Zumba och Pilates. Det finns träningshotell på Rhodos, Madeira, Kreta och Furuventura för att nämna några. 

Träningsvecka 

Du kan även boka en träningsvecka. Där fokuseras det mer på en viss sport eller aktivitet. Du kan till exempel boka en Pilates och Garuda vecka på Rhodos, Grekland. 

Där får du njuta av riktigt bra träning med proffsinstruktörer tillsammans med andra som också finner just denna träning rolig och givande. 

Pilates är en träning som fokuserar mycket på en bra hållning och att bli stark och smidig. Gurada är en blandning av Pilates, yoga och kampsport. Båda dessa träningsmetoder fokuserar på att stärka din kroppskontroll och anding genom speciella rörelser. 

Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs, detta är en resa du kan åka på vilket som. 

Surfresa 

Skulle du vilja lära dig att surfa? Eller kan du redan och tycker att det är jätteroligt? Då kan du boka en surfresa. Du kan åka själv, med kompisar eller med familjen. De proffsiga instruktörarena anpassar instruktionerna efter just dina förkunskaper och förutsättningar. 

Du kan åka på surfresa till Brasilien, Portugal, Frankrike, Indonesien och Spanien bland annat. De erbjuder helhetslösningar och något utöver det extra, just för att ni ska få en toppen resa. 

Skriv et svar